pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Edirne’de 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 22:01, Güncelleme: 01.05.2024 - 21:45
 

Edirne’de 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı

Edirne’de 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı

Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Edirne’de de coşkuyla kutlandı.Edirne’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri çerçevesinde çeşitli sendikalar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Şükrüpaşa İlköğretim Okulu önünde toplanarak, davul ve zurna eşliğinde oluşturulan kortejle trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi’nde hazırlanan platforma yürüdü.Kutlamaların başladığı alanda ve diğer noktalarda geniş güvenlik önlemi alındı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinden itibaren kutlamaların yapılacağı alanda görev aldı. Kalabalığın oluşmasıyla birlikte alana gelenler polis kontrolünün ardından kutlamaların yapılacağı alana alındı.Atatürk Bulvarı üzerinden Saraçlar Caddesi’ne kadar devam eden yürüyüş sonrası kortej alandaki yerini aldı.Konuşmaların ardından müzik grupları sahne aldı. Katılımcılar şarkılar ve türküler eşliğinde halay çekerek kutlama yaptı. Kutlama programı sorunsuz şekilde sona erdi.
Edirne’de 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı
Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Edirne’de de coşkuyla kutlandı.
Edirne’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri çerçevesinde çeşitli sendikalar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Şükrüpaşa İlköğretim Okulu önünde toplanarak, davul ve zurna eşliğinde oluşturulan kortejle trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi’nde hazırlanan platforma yürüdü.
Kutlamaların başladığı alanda ve diğer noktalarda geniş güvenlik önlemi alındı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinden itibaren kutlamaların yapılacağı alanda görev aldı. Kalabalığın oluşmasıyla birlikte alana gelenler polis kontrolünün ardından kutlamaların yapılacağı alana alındı.
Atatürk Bulvarı üzerinden Saraçlar Caddesi’ne kadar devam eden yürüyüş sonrası kortej alandaki yerini aldı.
Konuşmaların ardından müzik grupları sahne aldı. Katılımcılar şarkılar ve türküler eşliğinde halay çekerek kutlama yaptı. Kutlama programı sorunsuz şekilde sona erdi.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.