pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ebeler, geleceğin ebeleriyle buluştu

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 10:33, Güncelleme: 01.05.2024 - 10:00
 

Ebeler, geleceğin ebeleriyle buluştu

Ebeler, geleceğin ebeleriyle buluştu

Ebeler Haftası kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ), “Ebeler Geleceğin Ebeleri ile Buluşuyor” etkinliği düzenlendi.Programa KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü, akademik kadro ve sağlık personeli ile birlikte öğrenciler katıldı.Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğretim üyesi Ayşegül Durmaz ve SBF Dekanı Prof. Dr. Güçlü, ebelik mesleğinin tarihi süreci hakkında bilgi vererek sağlık sistemi içerisindeki önemine değindiler.Rektör Prof. Dr. Tekin ise yaptığı konuşmaya, Ebelik Haftası’nı kutlayarak başlayıp, ebelik mesleğinin sağlık sisteminin önemli yapı taşlarından biri olduğunu ifade ederek doğum öncesi ve sonrasında bu mesleğin değerinden söz etti.Etkinlik, ebelerin meslek hakkında sunumları ve öğrencilere yönelik soru-cevap kısmıyla devam etti.
Ebeler, geleceğin ebeleriyle buluştu
Ebeler Haftası kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ), “Ebeler Geleceğin Ebeleri ile Buluşuyor” etkinliği düzenlendi.
Programa KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü, akademik kadro ve sağlık personeli ile birlikte öğrenciler katıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğretim üyesi Ayşegül Durmaz ve SBF Dekanı Prof. Dr. Güçlü, ebelik mesleğinin tarihi süreci hakkında bilgi vererek sağlık sistemi içerisindeki önemine değindiler.
Rektör Prof. Dr. Tekin ise yaptığı konuşmaya, Ebelik Haftası’nı kutlayarak başlayıp, ebelik mesleğinin sağlık sisteminin önemli yapı taşlarından biri olduğunu ifade ederek doğum öncesi ve sonrasında bu mesleğin değerinden söz etti.
Etkinlik, ebelerin meslek hakkında sunumları ve öğrencilere yönelik soru-cevap kısmıyla devam etti.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.