pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Düzce Üniversitesi’nden etkileşimli kitap okuma etkinliği

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 18:01, Güncelleme: 19.04.2024 - 17:31
 

Düzce Üniversitesi’nden etkileşimli kitap okuma etkinliği

Düzce Üniversitesi’nden etkileşimli kitap okuma etkinliği

DÜZCE(İHA) – Çocuklar için gerçekleştirilen ve kitap okuma konusunda farkındalık oluşturmaya katkı sağlayan etkileşimli kitap okuma etkinliği yapıldı.Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Nur Kart rehberliğinde, Topluma Hizmet Dersinde, Özel Eğitim 4. sınıf öğrencileri tarafından Halk Kütüphanesi’nde etkileşimli kitap okuma etkinliğinin ilki gerçekleştirildi. 0-6 yaş çocukları için gerçekleştirilen ve kitap okuma konusunda farkındalık oluşturmaya katkı sağlayan etkileşimli kitap okuma etkinliği, 7 hafta boyunca her çarşamba günü, saat 11:00’da halkın katılımıyla düzenlenmeye devam edecek.
Düzce Üniversitesi’nden etkileşimli kitap okuma etkinliği
DÜZCE(İHA) – Çocuklar için gerçekleştirilen ve kitap okuma konusunda farkındalık oluşturmaya katkı sağlayan etkileşimli kitap okuma etkinliği yapıldı.
Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Nur Kart rehberliğinde, Topluma Hizmet Dersinde, Özel Eğitim 4. sınıf öğrencileri tarafından Halk Kütüphanesi’nde etkileşimli kitap okuma etkinliğinin ilki gerçekleştirildi. 0-6 yaş çocukları için gerçekleştirilen ve kitap okuma konusunda farkındalık oluşturmaya katkı sağlayan etkileşimli kitap okuma etkinliği, 7 hafta boyunca her çarşamba günü, saat 11:00’da halkın katılımıyla düzenlenmeye devam edecek.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.