pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Düzce şehir tiyatroları yeniden perdelerini açtı

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 13:33, Güncelleme: 19.04.2024 - 13:01
 

Düzce şehir tiyatroları yeniden perdelerini açtı

Düzce şehir tiyatroları yeniden perdelerini açtı

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları, ‘Karmakarışık’ oyunu ile yeniden izleyicilerinin karşısına çıktı. Kadrosu gönüllü yerel oyunculardan oluşan 2 perdeli komedi türü oyunu, Vali Selçuk Aslan’da izledi.Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları, Ray Cooney’in yazdığı, Haldun Dormen ve Kemal Uzun’un çevirisini yaptığı efsanevi komedi ‘Karmakarışık’ oyunu ile yeniden perdeleri açtı. Kültür Merkezi’nde sahnelenen ve yönetmenliğini Necmettin Görgün’ün yaptığı oyunda, Yılmaz Aksoy, Gülçin Dinçer, Ziya Ulcay, Didem Özbakır, Berk Özçelik, Hilal Ceylan, Anıl Genç, Armağan Görgün, İsmail Özcan, İbrahim Emre Çelikateş, Beyza Sude Öncü ile Nuri Kaya rol alıyor.Vali Aslan gönüllü oyuncuları tebrik ettiVali Selçuk Aslan ve salonu dolduran izleyiciler tarafından ilgi ile izlenen oyunda, gönüllü yerel oyuncuların performansı tam not aldı. Temsil sonrası sahneye çıkan Vali Selçuk Aslan, gönüllü tiyatro oyuncularını tebrik ederek, oyunu izlemeye gelen tiyatro severlere de oyuncuları yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Aslan, bir yerleşim yerinde kültür, sanat, spor gibi sosyal aktiviteler oluşabildiği ölçüde o beldenin şehir olarak tanımlanabileceğini ifade etti.
Düzce şehir tiyatroları yeniden perdelerini açtı
Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları, ‘Karmakarışık’ oyunu ile yeniden izleyicilerinin karşısına çıktı. Kadrosu gönüllü yerel oyunculardan oluşan 2 perdeli komedi türü oyunu, Vali Selçuk Aslan’da izledi.
Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları, Ray Cooney’in yazdığı, Haldun Dormen ve Kemal Uzun’un çevirisini yaptığı efsanevi komedi ‘Karmakarışık’ oyunu ile yeniden perdeleri açtı. Kültür Merkezi’nde sahnelenen ve yönetmenliğini Necmettin Görgün’ün yaptığı oyunda, Yılmaz Aksoy, Gülçin Dinçer, Ziya Ulcay, Didem Özbakır, Berk Özçelik, Hilal Ceylan, Anıl Genç, Armağan Görgün, İsmail Özcan, İbrahim Emre Çelikateş, Beyza Sude Öncü ile Nuri Kaya rol alıyor.

Vali Aslan gönüllü oyuncuları tebrik etti
Vali Selçuk Aslan ve salonu dolduran izleyiciler tarafından ilgi ile izlenen oyunda, gönüllü yerel oyuncuların performansı tam not aldı. Temsil sonrası sahneye çıkan Vali Selçuk Aslan, gönüllü tiyatro oyuncularını tebrik ederek, oyunu izlemeye gelen tiyatro severlere de oyuncuları yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Aslan, bir yerleşim yerinde kültür, sanat, spor gibi sosyal aktiviteler oluşabildiği ölçüde o beldenin şehir olarak tanımlanabileceğini ifade etti.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.