pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dumlupınar’da bağımlılıkla mücadele toplantısı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 12:03, Güncelleme: 26.04.2024 - 11:33
 

Dumlupınar’da bağımlılıkla mücadele toplantısı

Dumlupınar’da bağımlılıkla mücadele toplantısı

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde bağımlılıkla mücadele toplantısı gerçekleştirildi.Bağımlılık ile mücadelede kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, temel stratejileri belirlemek, ilçe eylem planlarını hazırlamak, onaylamak ve uygulanmasını takip etmek ve değerlendirmek üzere bağımlılıkla mücadele toplantısı Kaymakam Büşra Güllü Özpınar başkanlığında yapıldı.Programa İlçe Jandarma komutanı Celal Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Kurt, Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Zeynep Çivril ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
Dumlupınar’da bağımlılıkla mücadele toplantısı
Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde bağımlılıkla mücadele toplantısı gerçekleştirildi.
Bağımlılık ile mücadelede kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, temel stratejileri belirlemek, ilçe eylem planlarını hazırlamak, onaylamak ve uygulanmasını takip etmek ve değerlendirmek üzere bağımlılıkla mücadele toplantısı Kaymakam Büşra Güllü Özpınar başkanlığında yapıldı.
Programa İlçe Jandarma komutanı Celal Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Kurt, Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Zeynep Çivril ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.