pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Doğa uyanıyor: Tarlalarda papatya şöleni

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 12:00, Güncelleme: 19.04.2024 - 11:52
 

Doğa uyanıyor: Tarlalarda papatya şöleni

Doğa uyanıyor: Tarlalarda papatya şöleni

Baharın müjdecisi papatyalar Kırklareli’de tarlalarda görsel şölen oluşturuyor.Kırklareli’de tarlalarda açan papatyalar görsel şölen oluşturuyor. Baharın müjdecisi olarak da bilinen papatyalar gün doğumu ile gün batımında görenleri mest ediyor.İlkbaharın başladığı Kırklareli’de yeşil arazilerin büyük bölümünde papatyalar açmaya başladı. Kentte, özellikle sulak alanlarda boy gösteren papatyalar tarlaları beyaza bürüdü.Yoldan geçen ve özellikle papatya tarlalarına gelen vatandaşlar fotoğraf çekiliyor. Gördükleri karşısında mest olan Aynur Dağlan, baharın müjdecisi papatyaların açmasıyla doğanın uyandığını söyledi.
Doğa uyanıyor: Tarlalarda papatya şöleni
Baharın müjdecisi papatyalar Kırklareli’de tarlalarda görsel şölen oluşturuyor.
Kırklareli’de tarlalarda açan papatyalar görsel şölen oluşturuyor. Baharın müjdecisi olarak da bilinen papatyalar gün doğumu ile gün batımında görenleri mest ediyor.
İlkbaharın başladığı Kırklareli’de yeşil arazilerin büyük bölümünde papatyalar açmaya başladı. Kentte, özellikle sulak alanlarda boy gösteren papatyalar tarlaları beyaza bürüdü.
Yoldan geçen ve özellikle papatya tarlalarına gelen vatandaşlar fotoğraf çekiliyor. Gördükleri karşısında mest olan Aynur Dağlan, baharın müjdecisi papatyaların açmasıyla doğanın uyandığını söyledi.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.