pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Din görevlileri bir araya geldi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 10:30, Güncelleme: 20.04.2024 - 10:26
 

Din görevlileri bir araya geldi

Din görevlileri bir araya geldi

hatip, Müezzin Kayyım ve Kuran kursu öğreticilerine Diyanet işleri başkanlığından gelen son bilgilendirmeler yapıldı.Düzce İl Müftülüğü 2024 yılı Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantılarda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulması gereken konular ve Düzce’deki din hizmetinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili görüşler ele alındı.Toplantı Müftü Osman Aydın’ın genel bir değerlendirme konuşması, personelin görüş ve önerilerini de dinlemesi ile sone erdi.
Din görevlileri bir araya geldi
hatip, Müezzin Kayyım ve Kuran kursu öğreticilerine Diyanet işleri başkanlığından gelen son bilgilendirmeler yapıldı.
Düzce İl Müftülüğü 2024 yılı Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantılarda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulması gereken konular ve Düzce’deki din hizmetinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili görüşler ele alındı.
Toplantı Müftü Osman Aydın’ın genel bir değerlendirme konuşması, personelin görüş ve önerilerini de dinlemesi ile sone erdi.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.