pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 00:30, Güncelleme: 27.04.2024 - 00:10
 

Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi

Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi

Bayburt’ta şiir ve türkü dolu gece düzenlendi, Bayburtlular gecede şiire, türkülere doydu.Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun hazırladığı şiir programında Türk edebiyatının en güzide eserleri okundu, orkestra eşliğinde şarkı ve türküler seslendirildi.Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve çok sayıda sanatseverin katıldığı program yoğun ilgi görürken, üniversite akademisyenleri ve müzik öğretmenlerinden oluşan orkestra ekibi de öğrencilere eşlik etti.Çoruh Kültür Merkezinde gerçekleşen şiir dinletisi, plaket takdimi ve gecenin anısına fotoğraf çekimiyle son buldu.
Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi
Bayburt’ta şiir ve türkü dolu gece düzenlendi, Bayburtlular gecede şiire, türkülere doydu.
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun hazırladığı şiir programında Türk edebiyatının en güzide eserleri okundu, orkestra eşliğinde şarkı ve türküler seslendirildi.
Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve çok sayıda sanatseverin katıldığı program yoğun ilgi görürken, üniversite akademisyenleri ve müzik öğretmenlerinden oluşan orkestra ekibi de öğrencilere eşlik etti.
Çoruh Kültür Merkezinde gerçekleşen şiir dinletisi, plaket takdimi ve gecenin anısına fotoğraf çekimiyle son buldu.

Bayburt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.