pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çöl tozları Çankırı’ya geldi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 18:31, Güncelleme: 25.04.2024 - 18:04
 

Çöl tozları Çankırı’ya geldi

Çöl tozları Çankırı’ya geldi

Meteorolojinin toz taşınımı uyarısı yaptığı Çankırı’da toz bulutları gökyüzünü kapladı.Kuzey Afrika üzerinden Türkiye’ye gelen ve yurt genelinde görülen toz taşınımı Çankırı’da da etkisini sürdürüyor. Yüksek dağların üzerinde görülen toz bulutu etkisini gece yarısına kadar sürdürmesi bekleniyor.Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, sağlık problemleri, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Çöl tozları Çankırı’ya geldi
Meteorolojinin toz taşınımı uyarısı yaptığı Çankırı’da toz bulutları gökyüzünü kapladı.
Kuzey Afrika üzerinden Türkiye’ye gelen ve yurt genelinde görülen toz taşınımı Çankırı’da da etkisini sürdürüyor. Yüksek dağların üzerinde görülen toz bulutu etkisini gece yarısına kadar sürdürmesi bekleniyor.
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, sağlık problemleri, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Çankırı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.