pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çocuk şenliği Selçuk’a renk katacak

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 17:31, Güncelleme: 20.04.2024 - 17:12
 

Çocuk şenliği Selçuk’a renk katacak

Çocuk şenliği Selçuk’a renk katacak

Selçuklu çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha çocuk şenliği ile kutlayacak. Selçuk Belediyesi tarafından 23 Nisan Salı günü Pazar Yeri’nde çeşitli atölyeler düzenlenecek.Çocukların büyük bir coşku ve neşeyle katılacağı etkinlikler kapsamında Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi Zekâ Oyunları Atölyesi, İsabey Gündüz Bakımevi El Becerileri Atölyeleri, AÇEV Efesli Babalar Topluluğu Oyun Atölyeleri, Selçuk Belediyesi sahne etkinlikleri düzenlenecek. Her yıl Pazar Yeri’nde düzenlenecek olan etkinliklerle eğlenecek Selçuklu çocuklar, aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Coşkusunu yaşayacak. 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında ayrıca yüz boyama, sosis balon, pamuk şeker, patlamış mısır, maskotlar, dev xox gibi eğlenceli etkinlikler de yer alacak.Salı günü saat 13.00’te pazaryerinde başlayacak etkinliklere tüm Selçuklu çocuklar ve aileleri katılım gösterebilecek.
Çocuk şenliği Selçuk’a renk katacak
Selçuklu çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha çocuk şenliği ile kutlayacak. Selçuk Belediyesi tarafından 23 Nisan Salı günü Pazar Yeri’nde çeşitli atölyeler düzenlenecek.
Çocukların büyük bir coşku ve neşeyle katılacağı etkinlikler kapsamında Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi Zekâ Oyunları Atölyesi, İsabey Gündüz Bakımevi El Becerileri Atölyeleri, AÇEV Efesli Babalar Topluluğu Oyun Atölyeleri, Selçuk Belediyesi sahne etkinlikleri düzenlenecek. Her yıl Pazar Yeri’nde düzenlenecek olan etkinliklerle eğlenecek Selçuklu çocuklar, aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Coşkusunu yaşayacak. 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında ayrıca yüz boyama, sosis balon, pamuk şeker, patlamış mısır, maskotlar, dev xox gibi eğlenceli etkinlikler de yer alacak.
Salı günü saat 13.00’te pazaryerinde başlayacak etkinliklere tüm Selçuklu çocuklar ve aileleri katılım gösterebilecek.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.