pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çatak’ta minik öğrencilerin okuma bayramı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 17:32, Güncelleme: 08.05.2024 - 17:21
 

Çatak’ta minik öğrencilerin okuma bayramı

Çatak’ta minik öğrencilerin okuma bayramı

Van’ın Çatak ilçesindeki Atatürk İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte okuma bayramı düzenlendi.Çatak Atatürk İlkokulu konferans salonunda düzenlenen ’Bugün Benim Günüm’ adlı okuma bayramına, Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Hakim Ömer Faruk Atatanır, kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın sunuculuğunu birinci sınıf öğrencileri yaptı. Program, miniklerin “Çayır çimen geze geze, Erik Dalı, Hayat Bayram Olsa ve Şirinler” oyunlarını sergiledikleri sahne gösterisiyle devam etti. Miniklerin son olarak sergiledikleri HipHop dansı gösteri performansı ise katılıcılardan tarafından büyük alkış topladı.Kaymakam Sakarya, miniklerin yaptığı gösterileri çok beğendiğini ifade ederek, “Bugünler insan hayatında önemli dönüm noktalarıdır. Eğitim hayatına başlayarak okuma yazma öğrenen öğrencilerimiz hayata dair ilk ve önemli bir adım atmış oldular. Eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğuna inanıyorum. İlçemizde eğitim kalitesini yükseltmek için gereken tüm desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi.
Çatak’ta minik öğrencilerin okuma bayramı
Van’ın Çatak ilçesindeki Atatürk İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte okuma bayramı düzenlendi.
Çatak Atatürk İlkokulu konferans salonunda düzenlenen ’Bugün Benim Günüm’ adlı okuma bayramına, Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Hakim Ömer Faruk Atatanır, kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın sunuculuğunu birinci sınıf öğrencileri yaptı. Program, miniklerin “Çayır çimen geze geze, Erik Dalı, Hayat Bayram Olsa ve Şirinler” oyunlarını sergiledikleri sahne gösterisiyle devam etti. Miniklerin son olarak sergiledikleri HipHop dansı gösteri performansı ise katılıcılardan tarafından büyük alkış topladı.
Kaymakam Sakarya, miniklerin yaptığı gösterileri çok beğendiğini ifade ederek, “Bugünler insan hayatında önemli dönüm noktalarıdır. Eğitim hayatına başlayarak okuma yazma öğrenen öğrencilerimiz hayata dair ilk ve önemli bir adım atmış oldular. Eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğuna inanıyorum. İlçemizde eğitim kalitesini yükseltmek için gereken tüm desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.