pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çalınan iş makinesi dron ile bulundu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2024 - 14:32, Güncelleme: 24.04.2024 - 14:13
 

Çalınan iş makinesi dron ile bulundu

Çalınan iş makinesi dron ile bulundu

Malatya’da polis ekipleri, çalınan iş makinesini dron yardımı ile saklandığı arazide kısa sürede buldu.Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir şahsa ait bir milyon 400 bin TL’lik iş makinesinin çalınmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, bölgede inceleme başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda çalıntı iş makinesinin bahçelik bir alanda gizlendiğinin tespit edilmesinin ardından İHA Büro Amirliğinde dron ile yaklaşık 1 saatlik arama-tarama sonucu iş makinesinin sağlandığı yer tespit edildi.Ekipler, çalıntı iş makinesini sağlandığı yerde ele geçirirken, olayla ilgili 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Çalınan iş makinesi dron ile bulundu
Malatya’da polis ekipleri, çalınan iş makinesini dron yardımı ile saklandığı arazide kısa sürede buldu.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir şahsa ait bir milyon 400 bin TL’lik iş makinesinin çalınmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, bölgede inceleme başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda çalıntı iş makinesinin bahçelik bir alanda gizlendiğinin tespit edilmesinin ardından İHA Büro Amirliğinde dron ile yaklaşık 1 saatlik arama-tarama sonucu iş makinesinin sağlandığı yer tespit edildi.
Ekipler, çalıntı iş makinesini sağlandığı yerde ele geçirirken, olayla ilgili 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.