pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir DESKİ 3 mahallenin daha içme suyu hatlarını yeniledi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2024 - 14:34, Güncelleme: 28.03.2024 - 14:17
 

Büyükşehir DESKİ 3 mahallenin daha içme suyu hatlarını yeniledi

Büyükşehir DESKİ 3 mahallenin daha içme suyu hatlarını yeniledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesinin Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı mahallelerinde 6 bin metre içme suyu hattı içme suyu iletim hatlarını yeniledi.Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Bekilli ilçesinin Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı mahallelerinde içme suyu iletim hatlarını yeniledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Bekilli ilçesinin Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı mahallelerindeki içme suyu hatlarında oluşan kireç tabakasının sebep olduğu arızalar ve su kesintilerini gidermek amacıyla bir süre önce çalışma başlattı. Projenin bir an önce tamamlanarak vatandaşların mağdur olmaması için 3 ekiple çalışan Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bölgeye 6 bin metre içme suyu iletim hattı döşedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kentin 19 ilçesi 616 mahallesinde vatandaşların mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için gayret etiklerini belirtti.Vatandaşların dertleriyle dertlenmeye, geleceğe eser bırakmaya devam edeceklerini işaret eden Başkan Zolan, “Bekilli ilçemizin Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı mahallelerinde yaşanan içme suyu sıkıntısına bir an önce son vermek için hızlı bir şekilde projemizi yaparak 6 bin metre içme suyu iletim hattımızı yeniledik. Emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, projemizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir DESKİ 3 mahallenin daha içme suyu hatlarını yeniledi
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesinin Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı mahallelerinde 6 bin metre içme suyu hattı içme suyu iletim hatlarını yeniledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Bekilli ilçesinin Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı mahallelerinde içme suyu iletim hatlarını yeniledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Bekilli ilçesinin Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı mahallelerindeki içme suyu hatlarında oluşan kireç tabakasının sebep olduğu arızalar ve su kesintilerini gidermek amacıyla bir süre önce çalışma başlattı. Projenin bir an önce tamamlanarak vatandaşların mağdur olmaması için 3 ekiple çalışan Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bölgeye 6 bin metre içme suyu iletim hattı döşedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kentin 19 ilçesi 616 mahallesinde vatandaşların mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için gayret etiklerini belirtti.

Vatandaşların dertleriyle dertlenmeye, geleceğe eser bırakmaya devam edeceklerini işaret eden Başkan Zolan, “Bekilli ilçemizin Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı mahallelerinde yaşanan içme suyu sıkıntısına bir an önce son vermek için hızlı bir şekilde projemizi yaparak 6 bin metre içme suyu iletim hattımızı yeniledik. Emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, projemizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.