pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir Beldiye Başkan eşleri Beypazarı’nda

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 15:01, Güncelleme: 20.04.2024 - 14:43
 

Büyükşehir Beldiye Başkan eşleri Beypazarı’nda

Büyükşehir Beldiye Başkan eşleri Beypazarı’nda

CHP Ankara İl Başkanlığının organize ettiği ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursel Yavaş Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap’ın eşi Hilal Kasap’ın ev sahipliği yaptığı geziye 8 Büyükşehir ve 5 ilçe Belediye Başkan eşi katıldı.Beypazarı Halkevinde yöresel Kahvaltının ardından Gaz lambası Müzesi Tarihi Kent Müzesi ve Yaşayan Müzeyi gezen Başkan eşlerine Beypazarı Belediyesi makamında misafir edilerek yöresel hediyeler verildi.
Büyükşehir Beldiye Başkan eşleri Beypazarı’nda
CHP Ankara İl Başkanlığının organize ettiği ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursel Yavaş Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap’ın eşi Hilal Kasap’ın ev sahipliği yaptığı geziye 8 Büyükşehir ve 5 ilçe Belediye Başkan eşi katıldı.
Beypazarı Halkevinde yöresel Kahvaltının ardından Gaz lambası Müzesi Tarihi Kent Müzesi ve Yaşayan Müzeyi gezen Başkan eşlerine Beypazarı Belediyesi makamında misafir edilerek yöresel hediyeler verildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.