pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bursa’nın çocuk valisi makamına oturdu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 13:33, Güncelleme: 23.04.2024 - 13:07
 

Bursa’nın çocuk valisi makamına oturdu

Bursa’nın çocuk valisi makamına oturdu

Bursa’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla valilik makamı da sahibini buldu. Bursa Valisi Mamut Demirtaş’ın yerine valilik makamına 3. sınıf öğrencisi Buğlem Çevik oturdu.Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ile Gülhanım Karasu İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, öğrencilerin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutlayarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuk bayramı dolayısıyla Demirtaş’ın yerine valilik makamına Gülhanım Karasu İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Buğlem Çevik oturdu.
Bursa’nın çocuk valisi makamına oturdu
Bursa’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla valilik makamı da sahibini buldu. Bursa Valisi Mamut Demirtaş’ın yerine valilik makamına 3. sınıf öğrencisi Buğlem Çevik oturdu.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ile Gülhanım Karasu İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, öğrencilerin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutlayarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuk bayramı dolayısıyla Demirtaş’ın yerine valilik makamına Gülhanım Karasu İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Buğlem Çevik oturdu.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.