pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bursa’da domuz sürüsü şehir merkezine indi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2024 - 10:04, Güncelleme: 29.03.2024 - 09:57
 

Bursa’da domuz sürüsü şehir merkezine indi

Bursa’da domuz sürüsü şehir merkezine indi

Bursa’da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi. Sokağında domuz sürüsü gören vatandaş o anları kayda aldı.Bursa’da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi’ne yiyecek aramaya indi. Evinde otururken sesleri duyan vatandaş, cama çıktığında domuz sürüsü ile karşılaştı. Durumu görünce hemen cep telefonun sarılan vatandaş, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.
Bursa’da domuz sürüsü şehir merkezine indi
Bursa’da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi. Sokağında domuz sürüsü gören vatandaş o anları kayda aldı.
Bursa’da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi’ne yiyecek aramaya indi. Evinde otururken sesleri duyan vatandaş, cama çıktığında domuz sürüsü ile karşılaştı. Durumu görünce hemen cep telefonun sarılan vatandaş, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.