pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Burdur’da kaçakçılık operasyonunda çok sayıda silah ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2024 - 17:32, Güncelleme: 24.04.2024 - 17:07
 

Burdur’da kaçakçılık operasyonunda çok sayıda silah ele geçirildi

Burdur’da kaçakçılık operasyonunda çok sayıda silah ele geçirildi

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen kaçakçılık operasyonunda çok sayıda silah ele geçirilirken 1 şahsa işlem yapıldı.Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından M.Ç. isimli şahısın aracında ve ikametinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız tüfek, 292 adet tabanca fişeği, 8 adet kartuş, 20 adet tabanca şarjörü, 1 adet namlusu açmada kullanılan makine, 63 parça tabanca/tüfek mekanizmasına ait muhtelif parçalar, 1,10 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheli hakkında "6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanun’a muhalefet" ve "uyuşturucu kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçlarından adli işlemler devam ediyor.
Burdur’da kaçakçılık operasyonunda çok sayıda silah ele geçirildi
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen kaçakçılık operasyonunda çok sayıda silah ele geçirilirken 1 şahsa işlem yapıldı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından M.Ç. isimli şahısın aracında ve ikametinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız tüfek, 292 adet tabanca fişeği, 8 adet kartuş, 20 adet tabanca şarjörü, 1 adet namlusu açmada kullanılan makine, 63 parça tabanca/tüfek mekanizmasına ait muhtelif parçalar, 1,10 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheli hakkında "6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanun’a muhalefet" ve "uyuşturucu kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçlarından adli işlemler devam ediyor.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.