pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 17:03, Güncelleme: 25.04.2024 - 16:34
 

Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi

Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Saffet Şeker İlkokulu’nda ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi.Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlik kapsamında Bozüyük Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri tarafından Bozüyük Saffet Şeker İlkokulu’nda ebru, makrome, hamur çiçek, sepet örgü ve taş boyama etkinlikleri düzenlendi. Etkinlik süresince öğrencilerin eğlenceli vakit geçirdikleri gözlendi.
Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi
Bilecik’in Bozüyük ilçesi Saffet Şeker İlkokulu’nda ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi.
Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlik kapsamında Bozüyük Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri tarafından Bozüyük Saffet Şeker İlkokulu’nda ebru, makrome, hamur çiçek, sepet örgü ve taş boyama etkinlikleri düzenlendi. Etkinlik süresince öğrencilerin eğlenceli vakit geçirdikleri gözlendi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.