pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bolu’da hasta nakil ambulansı dönemi

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2024 - 13:39, Güncelleme: 29.03.2024 - 13:11
 

Bolu’da hasta nakil ambulansı dönemi

Bolu’da hasta nakil ambulansı dönemi

Bolu’da sağlık kuruluşlarına ulaşmakta zorluk çeken hastalar için hasta nakil ambulansını hizmete alındı. Ambulans, normal araçla sağlık kuruluşuna gidemeyen hastalara hizmet verecek.Bolu Belediyesi, sağlık kuruluşlarına gidemeyen hastalar için hasta nakil ambulansı devreye alındı. Donanımlı hasta nakil ambulansı, talep edilmesi halinde şartları tutan hastaların şehir içindeki sağlık kuruluşlarına nakillerini sağlıyor. Sağlık kuruluşlarına kendi araçlarıyla gidemeyecek durumda olan ve bu hizmetten faydalanmak isteyen hastalar ve hasta yakınları, Bolu Belediyesinden talep oluşturarak hizmetten yaralanacak.
Bolu’da hasta nakil ambulansı dönemi
Bolu’da sağlık kuruluşlarına ulaşmakta zorluk çeken hastalar için hasta nakil ambulansını hizmete alındı. Ambulans, normal araçla sağlık kuruluşuna gidemeyen hastalara hizmet verecek.
Bolu Belediyesi, sağlık kuruluşlarına gidemeyen hastalar için hasta nakil ambulansı devreye alındı. Donanımlı hasta nakil ambulansı, talep edilmesi halinde şartları tutan hastaların şehir içindeki sağlık kuruluşlarına nakillerini sağlıyor. Sağlık kuruluşlarına kendi araçlarıyla gidemeyecek durumda olan ve bu hizmetten faydalanmak isteyen hastalar ve hasta yakınları, Bolu Belediyesinden talep oluşturarak hizmetten yaralanacak.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.