pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bolu Belediyesi’nde 3 müdürlüğe yeni atama

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 14:31, Güncelleme: 20.04.2024 - 14:14
 

Bolu Belediyesi’nde 3 müdürlüğe yeni atama

Bolu Belediyesi’nde 3 müdürlüğe yeni atama

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 2’nci döneminde yönetim kademesini daha da güçlendirmek için bazı müdürlüklere yeni atamalar yaptı.Tanju Özcan’ın, Cuma günü imzaladığı atama kararı ile Bolu Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’ne Osman Aslan, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne Ali Keşçioğlu, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne Selami Cebeci getirildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan daha önce de geçmişte uzun yıllar Bolu Belediyesi Satın Alma Birim Sorumlusu olarak görev yapan CHP Belediye Meclis Üyesi Süleyman Can’ı Belediye Başkan Yardımcısı olarak atamıştı.
Bolu Belediyesi’nde 3 müdürlüğe yeni atama
31 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 2’nci döneminde yönetim kademesini daha da güçlendirmek için bazı müdürlüklere yeni atamalar yaptı.
Tanju Özcan’ın, Cuma günü imzaladığı atama kararı ile Bolu Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’ne Osman Aslan, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne Ali Keşçioğlu, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne Selami Cebeci getirildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan daha önce de geçmişte uzun yıllar Bolu Belediyesi Satın Alma Birim Sorumlusu olarak görev yapan CHP Belediye Meclis Üyesi Süleyman Can’ı Belediye Başkan Yardımcısı olarak atamıştı.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.