pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Böhürler; Sivil Toplum Temsilcileriyle Koramaz’ı gezdi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 15:33, Güncelleme: 20.04.2024 - 14:58
 

Böhürler; Sivil Toplum Temsilcileriyle Koramaz’ı gezdi

Böhürler; Sivil Toplum Temsilcileriyle Koramaz’ı gezdi

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları hanım temsilcileriyle sabah yürüyüşüne katıldı.Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları hanım temsilcileriyle sabah saatlerinde Ağırnas’ta buluşarak Koramaz Vadisi’nde bir doğa yürüyüşü yaptı. Kayseri Sivil Tolum Kuruluşu Hanım temsilcilerinin ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın eşi Necmiye Büyükkılıç’ın katıldığı Koramaz Vadisi yürüyüşünde Araştırmacı Yazar Osman Gerçek rehberliğinde, Ağırnas ve Koramaz Vadisi’nin tarihi ile ilgili bilgiler verildi.
Böhürler; Sivil Toplum Temsilcileriyle Koramaz’ı gezdi
AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları hanım temsilcileriyle sabah yürüyüşüne katıldı.
Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları hanım temsilcileriyle sabah saatlerinde Ağırnas’ta buluşarak Koramaz Vadisi’nde bir doğa yürüyüşü yaptı. Kayseri Sivil Tolum Kuruluşu Hanım temsilcilerinin ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın eşi Necmiye Büyükkılıç’ın katıldığı Koramaz Vadisi yürüyüşünde Araştırmacı Yazar Osman Gerçek rehberliğinde, Ağırnas ve Koramaz Vadisi’nin tarihi ile ilgili bilgiler verildi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.