pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bodrum’a 556 yolcusuyla geldi

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 12:03, Güncelleme: 08.05.2024 - 11:37
 

Bodrum’a 556 yolcusuyla geldi

Bodrum’a 556 yolcusuyla geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Seabourn Encore isimli yolcu gemisi, 556 yolcu getirdi.Bodrum’da kruvaziyer turizmi sürüyor. İlçeye bugün gelen yolcu gemisi, Bahamalar bayraklı 180 metre boyundaki Seabourn Encore idi. Sabah saatlerinde Yunanistan’ın Santorini Limanı’ndan Bodrum’a gelen gemi, Gemi Yanaşma İskelesi’ne yanaştırıldı. Gemide ağırlıklı olarak Amerikalı ve İngiliz olmak üzere toplam 556 yolcu ile 424 personel bulunuyor. Gemi, akşam saatlerinde Kuşadası Limanı’na hareket edecek.
Bodrum’a 556 yolcusuyla geldi
Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Seabourn Encore isimli yolcu gemisi, 556 yolcu getirdi.

Bodrum’da kruvaziyer turizmi sürüyor. İlçeye bugün gelen yolcu gemisi, Bahamalar bayraklı 180 metre boyundaki Seabourn Encore idi. Sabah saatlerinde Yunanistan’ın Santorini Limanı’ndan Bodrum’a gelen gemi, Gemi Yanaşma İskelesi’ne yanaştırıldı. Gemide ağırlıklı olarak Amerikalı ve İngiliz olmak üzere toplam 556 yolcu ile 424 personel bulunuyor. Gemi, akşam saatlerinde Kuşadası Limanı’na hareket edecek.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.