pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bismilli sporcular 7 altın, 3 gümüş madalya kazandı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 12:00, Güncelleme: 19.04.2024 - 11:52
 

Bismilli sporcular 7 altın, 3 gümüş madalya kazandı

Bismilli sporcular 7 altın, 3 gümüş madalya kazandı

Diyarbakır’da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında, Bismilli sporcular başarı elde etti. Toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanan sporcular, ilçelerini gururlandırdı.Sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya, elde ettikleri başarılardan dolayı sporcuları teker teker kutladı. Tekin, bu başarıların ilçedeki diğer gençlere de örnek teşkil edeceğini dile getirdi.
Bismilli sporcular 7 altın, 3 gümüş madalya kazandı
Diyarbakır’da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında, Bismilli sporcular başarı elde etti. Toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanan sporcular, ilçelerini gururlandırdı.
Sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya, elde ettikleri başarılardan dolayı sporcuları teker teker kutladı. Tekin, bu başarıların ilçedeki diğer gençlere de örnek teşkil edeceğini dile getirdi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.