pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir’de devrilen ağaç yolu kapattı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 16:30, Güncelleme: 20.04.2024 - 16:20
 

Beyşehir’de devrilen ağaç yolu kapattı

Beyşehir’de devrilen ağaç yolu kapattı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde şiddetli rüzgar etkili oluyor.İlçenin bazı bölgelerinde gece saatlerinden beri etkisini göstermeye başlayan kuvvetli rüzgar sebebiyle ekipler teyakkuz haline geçti. Beyşehir’de rüzgar nedeniyle devrilerek köy yolunu kapatan bir ağaç, belediye ekipleri tarafından yoldan kaldırıldı. Beyşehir’in bir yerleşiminde bir garajın çatıdaki kaplamaları yerinden söken şiddetli rüzgar, ilçe merkezinde bulunan çöp konteynerlerini de devirdi. Şehir merkezinde birçok yerde kırılan ağaçların dal ve yapraklarını toplamak için belediye ekipleri harekete geçti.Öte yandan, şiddetli rüzgarla birlikte ilçe genelinde bazı yerleşimlerde enerji nakil hatlarında yaşanan arıza nedeniyle elektrik kesintileri de yaşandı.
Beyşehir’de devrilen ağaç yolu kapattı
Konya’nın Beyşehir ilçesinde şiddetli rüzgar etkili oluyor.
İlçenin bazı bölgelerinde gece saatlerinden beri etkisini göstermeye başlayan kuvvetli rüzgar sebebiyle ekipler teyakkuz haline geçti. Beyşehir’de rüzgar nedeniyle devrilerek köy yolunu kapatan bir ağaç, belediye ekipleri tarafından yoldan kaldırıldı. Beyşehir’in bir yerleşiminde bir garajın çatıdaki kaplamaları yerinden söken şiddetli rüzgar, ilçe merkezinde bulunan çöp konteynerlerini de devirdi. Şehir merkezinde birçok yerde kırılan ağaçların dal ve yapraklarını toplamak için belediye ekipleri harekete geçti.
Öte yandan, şiddetli rüzgarla birlikte ilçe genelinde bazı yerleşimlerde enerji nakil hatlarında yaşanan arıza nedeniyle elektrik kesintileri de yaşandı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.