pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beşiktaş’a teknik direktör değişiklikleri yarıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 22:30, Güncelleme: 19.04.2024 - 22:03
 

Beşiktaş’a teknik direktör değişiklikleri yarıyor

Beşiktaş’a teknik direktör değişiklikleri yarıyor

Beşiktaş, bu sezon teknik direktör değişikliği yaşadıktan sonra çıktığı 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı.Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü’nü 2-0 yendi. Bu galibiyetle 5 maç aradan sonra galibiyetle tanışan siyah-beyazlılar, aynı zamanda ilginç bir istatistiğe de imza attı. Kartal, bu sezon teknik direktör değişikliği yaşadıktan sonra oynadığı 5 müsabakada da 3 puana uzanmayı başardı.Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş’ta, deneyimli teknik görevinden ayrıldıktan sonra takımın başında yer alan Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’la ilk karşılaşmada İstanbulspor’u 2-0’la geçti.Yılmaz’ın ardından göreve gelen Rıza Çalımbay da ilk maçında Başakşehir engelini 1-0’lık skorla aştı. Çalımbay’ın ayrılığıyla 3 mücadelede kulübede bulunan o dönem U19 takımını çalıştıran Serdar Topraktepe de deplasmanda Hatayspor’u 2-1 yenerek görevine başlamıştı.Fernando Santos ise Beşiktaş kariyerine 3-0’lık Fatih Karagümrük galibiyetiyle start vermişti. Portekizli teknik adamdan sonra tekrar yedek kulübesinde olan Serdar Topraktepe, ikinci dönemindeki ilk mücadelesinde MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etmeyi başardı.
Beşiktaş’a teknik direktör değişiklikleri yarıyor
Beşiktaş, bu sezon teknik direktör değişikliği yaşadıktan sonra çıktığı 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı.
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü’nü 2-0 yendi. Bu galibiyetle 5 maç aradan sonra galibiyetle tanışan siyah-beyazlılar, aynı zamanda ilginç bir istatistiğe de imza attı. Kartal, bu sezon teknik direktör değişikliği yaşadıktan sonra oynadığı 5 müsabakada da 3 puana uzanmayı başardı.
Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş’ta, deneyimli teknik görevinden ayrıldıktan sonra takımın başında yer alan Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’la ilk karşılaşmada İstanbulspor’u 2-0’la geçti.
Yılmaz’ın ardından göreve gelen Rıza Çalımbay da ilk maçında Başakşehir engelini 1-0’lık skorla aştı. Çalımbay’ın ayrılığıyla 3 mücadelede kulübede bulunan o dönem U19 takımını çalıştıran Serdar Topraktepe de deplasmanda Hatayspor’u 2-1 yenerek görevine başlamıştı.
Fernando Santos ise Beşiktaş kariyerine 3-0’lık Fatih Karagümrük galibiyetiyle start vermişti. Portekizli teknik adamdan sonra tekrar yedek kulübesinde olan Serdar Topraktepe, ikinci dönemindeki ilk mücadelesinde MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etmeyi başardı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.