pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye başkanlığı koltuğunu eşinden devraldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2024 - 21:31, Güncelleme: 17.04.2024 - 21:12
 

Belediye başkanlığı koltuğunu eşinden devraldı

Belediye başkanlığı koltuğunu eşinden devraldı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Deredolu beldesinde belediye başkanı seçilen Ökkeş Alkan, koltuğunu önceki belediye başkanı eşi Özgül Alkan’dan devraldı.Kelkit ilçesi Deredolu beldesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı olarak yarışan Ökkeş Aydın, kullanılan 908 oyun 432’sini alarak seçimi kazandı. Deredolu beldesinin yeni belediye başkanı olan Ökkeş Alkan, koltuğunu ise 2019 yılında yine MHP’den belediye başkanı seçilen eşi Özgül Alkan’dan devraldı.MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya’nın da katıldığı devir teslim töreninde Özgül Alkan, 5 yıl boyunca belediye başkanlığı görevini yürütecek olan eşi Ökkeş Alkan’a görevini devretti.
Belediye başkanlığı koltuğunu eşinden devraldı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Deredolu beldesinde belediye başkanı seçilen Ökkeş Alkan, koltuğunu önceki belediye başkanı eşi Özgül Alkan’dan devraldı.
Kelkit ilçesi Deredolu beldesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı olarak yarışan Ökkeş Aydın, kullanılan 908 oyun 432’sini alarak seçimi kazandı. Deredolu beldesinin yeni belediye başkanı olan Ökkeş Alkan, koltuğunu ise 2019 yılında yine MHP’den belediye başkanı seçilen eşi Özgül Alkan’dan devraldı.
MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya’nın da katıldığı devir teslim töreninde Özgül Alkan, 5 yıl boyunca belediye başkanlığı görevini yürütecek olan eşi Ökkeş Alkan’a görevini devretti.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.