pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

BBP Muğla İl Başkanı Aydoğan, Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız ile görüştü

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2024 - 16:31, Güncelleme: 17.04.2024 - 16:13
 

BBP Muğla İl Başkanı Aydoğan, Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız ile görüştü

BBP Muğla İl Başkanı Aydoğan, Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız ile görüştü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.Polis Haftası vesilesiyle ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden BBP Muğla İl Başkanı Aydoğan, son aylarda yapılan başarılı operasyonlardan dolayı Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız’a teşekkür ettiklerini ifade etti. Aydoğan ziyaretle ilgili olarak, “Ayyıldız ve tüm emniyet teşkilatımızın fedakar çalışmalarını takdir etmek, onların huzur ve güvenliğimiz için gösterdikleri üstün çabaları tebrik etmek istedik. Kendileriyle yapıcı ve verimli görüşmeler gerçekleştirerek, ilimizde ve ülkemizde asayişin sağlanması konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Polis teşkilatımızın, milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden yaptığı özverili hizmetler her türlü takdirin üzerindedir” dedi.Ayyıldız ise yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirdi.
BBP Muğla İl Başkanı Aydoğan, Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız ile görüştü
Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.
Polis Haftası vesilesiyle ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden BBP Muğla İl Başkanı Aydoğan, son aylarda yapılan başarılı operasyonlardan dolayı Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız’a teşekkür ettiklerini ifade etti. Aydoğan ziyaretle ilgili olarak, “Ayyıldız ve tüm emniyet teşkilatımızın fedakar çalışmalarını takdir etmek, onların huzur ve güvenliğimiz için gösterdikleri üstün çabaları tebrik etmek istedik. Kendileriyle yapıcı ve verimli görüşmeler gerçekleştirerek, ilimizde ve ülkemizde asayişin sağlanması konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Polis teşkilatımızın, milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden yaptığı özverili hizmetler her türlü takdirin üzerindedir” dedi.
Ayyıldız ise yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.