pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkanlık koltuğu 23 Nisan´da koltuk Havin ve Adar’ın oldu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 15:33, Güncelleme: 23.04.2024 - 15:04
 

Başkanlık koltuğu 23 Nisan´da koltuk Havin ve Adar’ın oldu

Başkanlık koltuğu 23 Nisan´da koltuk Havin ve Adar’ın oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Atatürk İlkokulu öğrencisi Havin ve Adar Malkoç, Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabak’ın başkanlık koltuğunu devraldı.Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, Atatürk İlköğretim Okulu minik öğrencileri ile öğretmenlerini başkanlık makamında kabul ederek, öğrencilere hediye takdiminde bulunarak, çeşitli ikramlarla bayramlarını kutladı. Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, “Bu makamlar milletimize hizmet etme ve onların huzurlu yaşamalarına vesile olma makamlarıdır. Çalışma yaparken elimizden gelenin en iyisi için gayret etmemiz lazım. Koltuklarda emanetçiyiz. Dün biz vardık, bugün siz, yarın başkası. O sebeple Beylikovamızın huzur ve mutluluğu için çok çalışmalı ve milletimize her zaman hizmetkâr olmalıyız’’ dedi.
Başkanlık koltuğu 23 Nisan´da koltuk Havin ve Adar’ın oldu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Atatürk İlkokulu öğrencisi Havin ve Adar Malkoç, Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabak’ın başkanlık koltuğunu devraldı.
Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, Atatürk İlköğretim Okulu minik öğrencileri ile öğretmenlerini başkanlık makamında kabul ederek, öğrencilere hediye takdiminde bulunarak, çeşitli ikramlarla bayramlarını kutladı. Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, “Bu makamlar milletimize hizmet etme ve onların huzurlu yaşamalarına vesile olma makamlarıdır. Çalışma yaparken elimizden gelenin en iyisi için gayret etmemiz lazım. Koltuklarda emanetçiyiz. Dün biz vardık, bugün siz, yarın başkası. O sebeple Beylikovamızın huzur ve mutluluğu için çok çalışmalı ve milletimize her zaman hizmetkâr olmalıyız’’ dedi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.