pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan sahaya indi, esnaflarla bir araya geldi

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 14:32, Güncelleme: 18.04.2024 - 14:04
 

Başkan sahaya indi, esnaflarla bir araya geldi

Başkan sahaya indi, esnaflarla bir araya geldi

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi.Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, saha ziyaretlerine devam ediyor. Sık sık vatandaşları dinleyen Başkan Yalım, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Çarşı üzerindeki esnaflarla çay sohbetinde bir araya gelen Başkan Yalım, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ayakkabıcılar Çarşısı’nda alışveriş yapan vatandaşlarla da selamlaşmayı ve sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Yalım, esnaflardan kendisine iletilen talep ve önerileri dinledi.Öte yandan Başkan Yalım, tüm Uşak halkı için hakkaniyetle çalışacaklarını belirterek, hayata geçirecekleri faaliyetlerden bahsetti.
Başkan sahaya indi, esnaflarla bir araya geldi
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, saha ziyaretlerine devam ediyor. Sık sık vatandaşları dinleyen Başkan Yalım, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Çarşı üzerindeki esnaflarla çay sohbetinde bir araya gelen Başkan Yalım, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ayakkabıcılar Çarşısı’nda alışveriş yapan vatandaşlarla da selamlaşmayı ve sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Yalım, esnaflardan kendisine iletilen talep ve önerileri dinledi.

Öte yandan Başkan Yalım, tüm Uşak halkı için hakkaniyetle çalışacaklarını belirterek, hayata geçirecekleri faaliyetlerden bahsetti.

Uşak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.