pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bandırma’da uyuşturucu operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 10:31, Güncelleme: 25.04.2024 - 10:19
 

Bandırma’da uyuşturucu operasyonu

Bandırma’da uyuşturucu operasyonu

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Birimi tarafından düzenlenen operasyon sonucu uyuşturucu madde ticareti suçundan 3 şüpheli gözaltına alındı.Bandırma’da Narkotik Suçlarla Mücadele Birimi bir adrese yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda; 108 gram metamfetamin maddesi, bir adet 9 mm çaplı tabanca, 12 adet 9 mm tabanca fişeği, 7 adet av tüfeği kartuşu, 2 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanımı aparatı (payp) ve uyuşturucu paketlemede kullanılan alüminyum folyo ele geçirildi.Uyuşturucu madde ticareti suçundan 3 şüpheli şahsın gözaltına alındığı bildirildi. Konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Bandırma’da uyuşturucu operasyonu
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Birimi tarafından düzenlenen operasyon sonucu uyuşturucu madde ticareti suçundan 3 şüpheli gözaltına alındı.
Bandırma’da Narkotik Suçlarla Mücadele Birimi bir adrese yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda; 108 gram metamfetamin maddesi, bir adet 9 mm çaplı tabanca, 12 adet 9 mm tabanca fişeği, 7 adet av tüfeği kartuşu, 2 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanımı aparatı (payp) ve uyuşturucu paketlemede kullanılan alüminyum folyo ele geçirildi.
Uyuşturucu madde ticareti suçundan 3 şüpheli şahsın gözaltına alındığı bildirildi. Konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.