pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bakan Tekin, Ankara’da hastane sınıfı ziyaret etti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 18:03, Güncelleme: 23.04.2024 - 17:28
 

Bakan Tekin, Ankara’da hastane sınıfı ziyaret etti

Bakan Tekin, Ankara’da hastane sınıfı ziyaret etti

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hastanede tedavi gören çocukları ve hastane bünyesinde bulunan hastane sınıfını ziyaret etti.Bakan Tekin, Bilkent Şehir hastanesi Çocuk Hastanesinde tedavi gören çocukları ve hastane bünyesinde bulunan hastane sınıfını ziyaret ederek yetkililerden çocukların tedavilerine ilişkin bilgi aldı. Bakan Tekin, daha sonra çocuklarla sohbet etti, bir isteklerinin olup olmadığını sordu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. Tekin, daha sonra hastane servisinde tedavi gören çocukları da odalarında ziyaret etti. Çocuklara çiçek, oyuncak ve kırtasiye seti hediye etti.
Bakan Tekin, Ankara’da hastane sınıfı ziyaret etti
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hastanede tedavi gören çocukları ve hastane bünyesinde bulunan hastane sınıfını ziyaret etti.

Bakan Tekin, Bilkent Şehir hastanesi Çocuk Hastanesinde tedavi gören çocukları ve hastane bünyesinde bulunan hastane sınıfını ziyaret ederek yetkililerden çocukların tedavilerine ilişkin bilgi aldı. Bakan Tekin, daha sonra çocuklarla sohbet etti, bir isteklerinin olup olmadığını sordu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. Tekin, daha sonra hastane servisinde tedavi gören çocukları da odalarında ziyaret etti. Çocuklara çiçek, oyuncak ve kırtasiye seti hediye etti.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.