pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bakan Fidan Riyad’a gidiyor

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 14:00, Güncelleme: 27.04.2024 - 13:56
 

Bakan Fidan Riyad’a gidiyor

Bakan Fidan Riyad’a gidiyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da gerçekleştirilecek İslam İşbirliği ve Arap Ligi’nin oluşturduğu Temas Grubu toplantısına katılacak.Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Dışişleri Bakanı Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi’nin Gazze konusunda oluşturduğu Temas Grubu toplantısına katılmak üzere 28-29 Nisan tarihlerinde Riyad’ı ziyaret edecek. Ayrıca açıklamada, Bakan Fidan’ın ziyaret vesilesiyle çeşitli ikili görüşmeler de gerçekleştireceği yer aldı.
Bakan Fidan Riyad’a gidiyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da gerçekleştirilecek İslam İşbirliği ve Arap Ligi’nin oluşturduğu Temas Grubu toplantısına katılacak.
Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Dışişleri Bakanı Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi’nin Gazze konusunda oluşturduğu Temas Grubu toplantısına katılmak üzere 28-29 Nisan tarihlerinde Riyad’ı ziyaret edecek. Ayrıca açıklamada, Bakan Fidan’ın ziyaret vesilesiyle çeşitli ikili görüşmeler de gerçekleştireceği yer aldı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.