pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Askeri bando Hakkari’de konser verdi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2024 - 18:30, Güncelleme: 29.04.2024 - 18:28
 

Askeri bando Hakkari’de konser verdi

Askeri bando Hakkari’de konser verdi

Malatya’dan gelen 2. Ordu Komutanlığı Bölge Bandosu, Hakkari Valiliği organizasyonunda konser düzenledi.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonunda verilen konsere, öğrenciler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Askeri bando konserinde seslendirilen birbirinden güzel marş ve Türk sanat müziği eserleri, dinleyenlerden büyük alkış aldı.Dinleyenlerin keyifle ve ilgiyle izlediği konsere; Vali Yardımcısı Furkan Berber, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Hakkari Defterdarı Ramazan Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Asım Şen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Askeri bando Hakkari’de konser verdi
Malatya’dan gelen 2. Ordu Komutanlığı Bölge Bandosu, Hakkari Valiliği organizasyonunda konser düzenledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonunda verilen konsere, öğrenciler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Askeri bando konserinde seslendirilen birbirinden güzel marş ve Türk sanat müziği eserleri, dinleyenlerden büyük alkış aldı.
Dinleyenlerin keyifle ve ilgiyle izlediği konsere; Vali Yardımcısı Furkan Berber, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Hakkari Defterdarı Ramazan Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Asım Şen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.