pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aras nehri coşku

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 11:32, Güncelleme: 23.04.2024 - 11:06
 

Aras nehri coşku

Aras nehri coşku

Bingöl dağı ve Palandöken Dağı eteklerinde başlayan Ermenistan’a kadar uzanan Aras nehri baharın gelmesi ile coştu.Erzurum’un Tekman ilçesinde geçiş yapan Aras nehri yer yer 5 metre yüksekliğinde derinliğe oluştururken nehrin geniş alanlarında daha kar sularının erimesiyle birlikte tehlike oluşturuyor.Bölgede yaşayan vatandaşlar, Hem sulama ve hem de enerji için yapılması planlanan Söylemez Barajı ile ülke ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlanacağı belirtiyorlar.
Aras nehri coşku
Bingöl dağı ve Palandöken Dağı eteklerinde başlayan Ermenistan’a kadar uzanan Aras nehri baharın gelmesi ile coştu.
Erzurum’un Tekman ilçesinde geçiş yapan Aras nehri yer yer 5 metre yüksekliğinde derinliğe oluştururken nehrin geniş alanlarında daha kar sularının erimesiyle birlikte tehlike oluşturuyor.
Bölgede yaşayan vatandaşlar, Hem sulama ve hem de enerji için yapılması planlanan Söylemez Barajı ile ülke ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlanacağı belirtiyorlar.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.