pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara’da sanayi bölgesinde çıkan yangına müdahaleler devam ediyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 17:03, Güncelleme: 25.04.2024 - 16:36
 

Ankara’da sanayi bölgesinde çıkan yangına müdahaleler devam ediyor

Ankara’da sanayi bölgesinde çıkan yangına müdahaleler devam ediyor

Ankara’nın Akyurt ilçesinde yer alan bir fabrikanın dış cephesinde meydana gelen yangına sevk edilen ekiplerin yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.Yangın, Ankara’nın Akyurt ilçesi Güzelhisar Mahallesi Çankırı Bulvarında bulunan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrikanın dış cephesindeki geniş alanda çıkan plastik yangınında alevler büyüyerek fabrika çatısına sıçradı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine ise onlarca itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Çok sayıda köpük kulesi, merdiven, arazöz ve tanker aracının takviye edildiği bölgede ekipler, yangını kontrol altına almak için söndürme çalışmalarına devam ediyor.
Ankara’da sanayi bölgesinde çıkan yangına müdahaleler devam ediyor
Ankara’nın Akyurt ilçesinde yer alan bir fabrikanın dış cephesinde meydana gelen yangına sevk edilen ekiplerin yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.
Yangın, Ankara’nın Akyurt ilçesi Güzelhisar Mahallesi Çankırı Bulvarında bulunan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrikanın dış cephesindeki geniş alanda çıkan plastik yangınında alevler büyüyerek fabrika çatısına sıçradı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine ise onlarca itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Çok sayıda köpük kulesi, merdiven, arazöz ve tanker aracının takviye edildiği bölgede ekipler, yangını kontrol altına almak için söndürme çalışmalarına devam ediyor.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.