pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara’da 1 milyon 107 bin liralık kaçak parfüm ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 11:00, Güncelleme: 26.04.2024 - 10:54
 

Ankara’da 1 milyon 107 bin liralık kaçak parfüm ele geçirildi

Ankara’da 1 milyon 107 bin liralık kaçak parfüm ele geçirildi

Ankara’da piyasa değeri 1 milyon 107 bin lira olan 2 bin 54 adet kaçak parfüm ele geçirildi.Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla (KOM) Şubesi ekiplerinin Altındağ’da şüpheli gördükleri bir adreste yaptıkları aramada 2 bin 54 adet çeşitli markalarda gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi. Olayla ilgili ifadesi alınan şüpheli A.Ö. daha sonra serbest bırakılırken, ele geçirilen parfümlerin piyasa değerinin 1 milyon 107 bin lira olduğu belirtildi.
Ankara’da 1 milyon 107 bin liralık kaçak parfüm ele geçirildi
Ankara’da piyasa değeri 1 milyon 107 bin lira olan 2 bin 54 adet kaçak parfüm ele geçirildi.
Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla (KOM) Şubesi ekiplerinin Altındağ’da şüpheli gördükleri bir adreste yaptıkları aramada 2 bin 54 adet çeşitli markalarda gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi. Olayla ilgili ifadesi alınan şüpheli A.Ö. daha sonra serbest bırakılırken, ele geçirilen parfümlerin piyasa değerinin 1 milyon 107 bin lira olduğu belirtildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.