pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 21:30, Güncelleme: 18.04.2024 - 21:27
 

Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü

Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü

Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde hissedilen depremden dakikalar sonra bir ahırda çıkan yangın ekiplerin çabalarıyla söndürüldü.Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saatler 18.11’i gösterdiğinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremden dakikalar sonra sarsıntının hissedildiği Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde bir ahırda yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek bitişikteki samanlığa sıçradı. Yangına Taşova itfaiyesi, orman işletme ekipleri ve vatandaşlar müdahale etti. Alevler güçlükle söndürüldü.Can kaybı yaşanmayan yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.
Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü
Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde hissedilen depremden dakikalar sonra bir ahırda çıkan yangın ekiplerin çabalarıyla söndürüldü.
Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saatler 18.11’i gösterdiğinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremden dakikalar sonra sarsıntının hissedildiği Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde bir ahırda yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek bitişikteki samanlığa sıçradı. Yangına Taşova itfaiyesi, orman işletme ekipleri ve vatandaşlar müdahale etti. Alevler güçlükle söndürüldü.
Can kaybı yaşanmayan yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Amasya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.