pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Gaziantep’e gitti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 14:01, Güncelleme: 23.04.2024 - 13:51
 

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Gaziantep’e gitti

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Gaziantep’e gitti

Resmi temaslarda bulunmak için dün Türkiye’ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, İstanbul’da yaptığı görüşmelerin ardından Gaziantep’e gitti.Dün Türkiye’ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, İstanbul’daki temaslarını tamamladı. Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, ardından ziyaretinin ikinci günü Gaziantep’e gitmek için İstanbul Havalimanı’na geçti. DHL Lojistik merkezini de ziyaret eden Steinmeier, ardından İstanbul Havalimanı Devlet Konukevi’ne geçti. Steinmeier, İstanbul Havalimanı’ndan saat 12.30’da özel uçakla Gaziantep’e gitti.
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Gaziantep’e gitti
Resmi temaslarda bulunmak için dün Türkiye’ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, İstanbul’da yaptığı görüşmelerin ardından Gaziantep’e gitti.
Dün Türkiye’ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, İstanbul’daki temaslarını tamamladı. Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, ardından ziyaretinin ikinci günü Gaziantep’e gitmek için İstanbul Havalimanı’na geçti. DHL Lojistik merkezini de ziyaret eden Steinmeier, ardından İstanbul Havalimanı Devlet Konukevi’ne geçti. Steinmeier, İstanbul Havalimanı’ndan saat 12.30’da özel uçakla Gaziantep’e gitti.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.