pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akdeniz Belediyesinden vergi hatırlatması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 12:32, Güncelleme: 25.04.2024 - 12:17
 

Akdeniz Belediyesinden vergi hatırlatması

Akdeniz Belediyesinden vergi hatırlatması

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilk taksit dönemi 31 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek ’Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergileri’ni ödemek isteyen vatandaşlar için merkez binanın yanı sıra Karacailyas ve Huzurkent’te bulunan veznelerini de açık tutacak.Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerinin 2024 yılı 1’inci taksit ödemeleri, 31 Mayıs 2024 tarihinde sona eriyor. Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, olası yığılmaları önlemek ve vatandaşların zor durumda kalmaması amacıyla gerekli hazırlıkların yapıldığı belirtilerek; vergi mükellefi olanların söz konusu vergi ödemelerini son güne bırakmamaları hatırlatıldı.Karacailyas ve Huzurkent vezneleri de açık olacakAkdeniz Belediyesi merkez binası veznelerinin yanı sıra, ilçeye bağlı Huzurkent ve Karacailyas’ta da ödeme veznelerinin açılarak borcunu ödemek isteyen vatandaşlara hizmet verdiği kaydedilen açıklamada, böylece kent merkezine uzak olanların vergi ödemelerini kolaylıkla yapabilecekleri ifade edildi. Huzurkent ve Karacailyas’ta bulunan vezneler de emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerini ödemek isteyen vatandaşlar için 31 Mayıs 2024 Cuma gününe dek mesai saatleri içerisinde hizmet verecek.
Akdeniz Belediyesinden vergi hatırlatması
Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilk taksit dönemi 31 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek ’Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergileri’ni ödemek isteyen vatandaşlar için merkez binanın yanı sıra Karacailyas ve Huzurkent’te bulunan veznelerini de açık tutacak.
Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerinin 2024 yılı 1’inci taksit ödemeleri, 31 Mayıs 2024 tarihinde sona eriyor. Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, olası yığılmaları önlemek ve vatandaşların zor durumda kalmaması amacıyla gerekli hazırlıkların yapıldığı belirtilerek; vergi mükellefi olanların söz konusu vergi ödemelerini son güne bırakmamaları hatırlatıldı.
Karacailyas ve Huzurkent vezneleri de açık olacak
Akdeniz Belediyesi merkez binası veznelerinin yanı sıra, ilçeye bağlı Huzurkent ve Karacailyas’ta da ödeme veznelerinin açılarak borcunu ödemek isteyen vatandaşlara hizmet verdiği kaydedilen açıklamada, böylece kent merkezine uzak olanların vergi ödemelerini kolaylıkla yapabilecekleri ifade edildi. Huzurkent ve Karacailyas’ta bulunan vezneler de emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerini ödemek isteyen vatandaşlar için 31 Mayıs 2024 Cuma gününe dek mesai saatleri içerisinde hizmet verecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.