pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Milletvekili Adayı Rukiye Toy Seçim Çalışmalarına Devem Ediyor

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.04.2023 - 21:18, Güncelleme: 20.04.2023 - 21:42
 

Ak Parti Milletvekili Adayı Rukiye Toy Seçim Çalışmalarına Devem Ediyor

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kalırken adaylığı Ak Parti genel merkezi tarafından kabul gören Sivas 3. Sıra milletvekili adayı Rukiye Toy seçim çalışmaları için saha da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti’de çeşitli kademelerde görev yapan Toy; çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetim kadrosunda da görev yaptı.   RUKİYE TOY KİMDİR? *1975 yılında Sivas Kangal Alacahan köyünde doğdu. Sivas İmam-Hatip Lisesi’ni bitirdi. Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. *1996-2000 yılları arasında Sivas Radyo ve Televizyonu’nda ‘’Çay Saati’’ isimli programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi.    *2001 yılında Manisa/Gördes AK Parti Kadın Kolları Kurucu Üyeliğini yaptı.  *2006-2008 yılları arasında Sivas Radyo ve Televizyonu’nda ‘’Kahve Bahane’’ isimli programın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı. *2009 yılında Sivas Belediyesi’nde Hayat Ağacı Derneği’nde Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Program yapımcılığı görevini yürüttü. *2010-2016 yılları arasında AK Parti Sivas İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı. *2013-2016 yılları arasında Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı yaptı. Bu süreçte ‘’Kadın Koordinasyon Merkezi’’ kurarak çeşitli eğitim çalışmaları organize etti. Hz.Fatıma ve Hz.Ayşe Sempozyumlarını düzenledi. ‘’Söz Şehri’’ dergisinin çıkarılmasına öncülük ederek editörlüğünü yaptı. *2013-2016 yılları arasında Sivas Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. *2014-2016 yılları arasında İl İstihdam Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. *2016 yılında Batman/Sason ilçesine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı.  *2017-2018 yılları arasında Kilis Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. Görev yaptığı süre içinde çok sayıda sergi, konferans ve etkinlikler düzenledi. Almanya Mannheim – Kilis Belediyesi Ortaklığında ‘’Eğitimle Gelen Uyum – Belediyeler ve Dini Topluluklar Kilis’teki Mülteciler İçin El Ele Projesi’’ Eğitim Programı’na katıldı.  *2018-2020 yılları arasında Sivas Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. Görev yaptığı süre içinde çok sayıda sergi, konferans ve etkinlikler düzenledi. AB Hibe Fonlarına Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi Programı’na katıldı. *2020-2022 yılları arasında Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptı. *2022 yılında başladığı Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevinden Sivas AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etti. *Evli ve 2 çocuk annesidir.                      
14 Mayıs seçimlerine az bir süre kalırken adaylığı Ak Parti genel merkezi tarafından kabul gören Sivas 3. Sıra milletvekili adayı Rukiye Toy seçim çalışmaları için saha da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti’de çeşitli kademelerde görev yapan Toy; çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetim kadrosunda da görev yaptı.

 

RUKİYE TOY KİMDİR?

*1975 yılında Sivas Kangal Alacahan köyünde doğdu. Sivas İmam-Hatip Lisesi’ni bitirdi. Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.

*1996-2000 yılları arasında Sivas Radyo ve Televizyonu’nda ‘’Çay Saati’’ isimli programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi.   

*2001 yılında Manisa/Gördes AK Parti Kadın Kolları Kurucu Üyeliğini yaptı. 

*2006-2008 yılları arasında Sivas Radyo ve Televizyonu’nda ‘’Kahve Bahane’’ isimli programın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı.

*2009 yılında Sivas Belediyesi’nde Hayat Ağacı Derneği’nde Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Program yapımcılığı görevini yürüttü.

*2010-2016 yılları arasında AK Parti Sivas İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı.

*2013-2016 yılları arasında Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı yaptı. Bu süreçte ‘’Kadın Koordinasyon Merkezi’’ kurarak çeşitli eğitim çalışmaları organize etti. Hz.Fatıma ve Hz.Ayşe Sempozyumlarını düzenledi. ‘’Söz Şehri’’ dergisinin çıkarılmasına öncülük ederek editörlüğünü yaptı.

*2013-2016 yılları arasında Sivas Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

*2014-2016 yılları arasında İl İstihdam Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

*2016 yılında Batman/Sason ilçesine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. 

*2017-2018 yılları arasında Kilis Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. Görev yaptığı süre içinde çok sayıda sergi, konferans ve etkinlikler düzenledi. Almanya Mannheim – Kilis Belediyesi Ortaklığında ‘’Eğitimle Gelen Uyum – Belediyeler ve Dini Topluluklar Kilis’teki Mülteciler İçin El Ele Projesi’’ Eğitim Programı’na katıldı. 

*2018-2020 yılları arasında Sivas Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. Görev yaptığı süre içinde çok sayıda sergi, konferans ve etkinlikler düzenledi. AB Hibe Fonlarına Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi Programı’na katıldı.

*2020-2022 yılları arasında Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptı.

*2022 yılında başladığı Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevinden Sivas AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etti.

*Evli ve 2 çocuk annesidir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.