pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ağrı’da jandarmadan öğrencilere “mahremiyet” eğitimi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 10:03, Güncelleme: 25.04.2024 - 09:49
 

Ağrı’da jandarmadan öğrencilere “mahremiyet” eğitimi

Ağrı’da jandarmadan öğrencilere “mahremiyet” eğitimi

Ağrı’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilere mahremiyet konulu eğitim düzenledi.Ağrı İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli, Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri ile birlikte, Doğubayazıt İlçesi Atabakan İlkokulu’nda ‘Mahremiyet’ konusunda eğitim düzenlendi. Çalışmaya43 öğrenci, 3 öğretmen ve 15 veli katıldı. Eğitimin ardından KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak broşürler dağıtıldı. Ayrıca öğrencilere “Jandarma” dergisi ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Ağrı’da jandarmadan öğrencilere “mahremiyet” eğitimi
Ağrı’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilere mahremiyet konulu eğitim düzenledi.
Ağrı İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli, Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri ile birlikte, Doğubayazıt İlçesi Atabakan İlkokulu’nda ‘Mahremiyet’ konusunda eğitim düzenlendi. Çalışmaya43 öğrenci, 3 öğretmen ve 15 veli katıldı. Eğitimin ardından KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak broşürler dağıtıldı. Ayrıca öğrencilere “Jandarma” dergisi ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.