pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ağrı’da jandarmadan miniklere 23 Nisan sürprizi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 15:33, Güncelleme: 19.04.2024 - 15:01
 

Ağrı’da jandarmadan miniklere 23 Nisan sürprizi

Ağrı’da jandarmadan miniklere 23 Nisan sürprizi

Ağrı’da jandarma personelince öğrenciler ziyaret edilerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ları kutlandı.Ağrı İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelince, Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri ile birlikte, Tutak İlçesi Damlakaya İlkokulunda 30 öğrenci, 3 öğretmen ve 15 veli olmak üzere, toplam 48 kişinin katılımı ile ‘Mahremiyet’ konusunda eğitim verildi. KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak broşürler dağıtıldı. Verilen eğitimin ardından öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanırken, öğrencilere çeşitli hediyeler verilip pasta kesildi.
Ağrı’da jandarmadan miniklere 23 Nisan sürprizi
Ağrı’da jandarma personelince öğrenciler ziyaret edilerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ları kutlandı.
Ağrı İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelince, Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri ile birlikte, Tutak İlçesi Damlakaya İlkokulunda 30 öğrenci, 3 öğretmen ve 15 veli olmak üzere, toplam 48 kişinin katılımı ile ‘Mahremiyet’ konusunda eğitim verildi. KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak broşürler dağıtıldı. Verilen eğitimin ardından öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanırken, öğrencilere çeşitli hediyeler verilip pasta kesildi.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.