pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Afet durumunda sahada görev alan ekipleri tanıdılar

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 12:32, Güncelleme: 27.04.2024 - 12:07
 

Afet durumunda sahada görev alan ekipleri tanıdılar

Afet durumunda sahada görev alan ekipleri tanıdılar

DÜZCE (İHA) – Düzce Gazi Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulunda afet durumunda sahada görev alan ekiplerin tanıtımı yapıldı.Düzce’de ilk okul ve ortaokul öğrencilerine yönelik afet durumlarında yapılması gerekenler ile ilgili bilgilendirmeler devam ediyor. Bu çerçevede Gazi Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu’nun bahçesine AFAD, UMKE ve Acil yardım ambulansları geldi. Burada öğrenciler afet anında sahada çalışan ekiplerle tanışarak ekipmanları tanıdı.
Afet durumunda sahada görev alan ekipleri tanıdılar
DÜZCE (İHA) – Düzce Gazi Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulunda afet durumunda sahada görev alan ekiplerin tanıtımı yapıldı.
Düzce’de ilk okul ve ortaokul öğrencilerine yönelik afet durumlarında yapılması gerekenler ile ilgili bilgilendirmeler devam ediyor. Bu çerçevede Gazi Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu’nun bahçesine AFAD, UMKE ve Acil yardım ambulansları geldi. Burada öğrenciler afet anında sahada çalışan ekiplerle tanışarak ekipmanları tanıdı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.