pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Adalet Bakanlığından 80 bin hükümlü için 'infaz düzenlemesi'

Gündem 06.07.2023 - 12:56, Güncelleme: 06.07.2023 - 13:03
 

Adalet Bakanlığından 80 bin hükümlü için 'infaz düzenlemesi'

Covid-19 izni yerine denetimli serbestliğin kapsamı genişliyor. Böylelikle 120 bin civarındaki tutuklu ve hükümlünün 70-80 bini cezalarının kalan kısmını dışarıda tamamlayacak.

AK Parti, Temmuz sonunda süresi dolacak olan COVID izni uygulamasına son vererek, yerine denetimli serbestlik koşullarını iyileştirilmesini öngören kalıcı bir düzenleme yapacak. Buna göre, halen dışarda olan 120 bin civarındaki tutuklu ve hükümlünün büyük bölümü yine cezalarının kalan kısmını dışarda tamamlayacak. Edinilen bilgilere göre, AK Parti kiralara yüzde 25 sınırı öngören düzenlemenin süresinin uzatılması ve açık cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülerin yararlandığı COVID izni uygulamasına yönelik ayrı bir torba teklif hazırlıyor. AK Parti kaynakları, cezaevlerinde şu anda 360 bin civarında tutuklu ve hükümlü bulunduğunu, COVID izni ile dışarda bulunanlarla birlikte bu sayının 500 bine yaklaştığını hatırlattı.     Kaynak: memurlar.net
Covid-19 izni yerine denetimli serbestliğin kapsamı genişliyor. Böylelikle 120 bin civarındaki tutuklu ve hükümlünün 70-80 bini cezalarının kalan kısmını dışarıda tamamlayacak.

AK Parti, Temmuz sonunda süresi dolacak olan COVID izni uygulamasına son vererek, yerine denetimli serbestlik koşullarını iyileştirilmesini öngören kalıcı bir düzenleme yapacak. Buna göre, halen dışarda olan 120 bin civarındaki tutuklu ve hükümlünün büyük bölümü yine cezalarının kalan kısmını dışarda tamamlayacak.

Edinilen bilgilere göre, AK Parti kiralara yüzde 25 sınırı öngören düzenlemenin süresinin uzatılması ve açık cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülerin yararlandığı COVID izni uygulamasına yönelik ayrı bir torba teklif hazırlıyor.

AK Parti kaynakları, cezaevlerinde şu anda 360 bin civarında tutuklu ve hükümlü bulunduğunu, COVID izni ile dışarda bulunanlarla birlikte bu sayının 500 bine yaklaştığını hatırlattı.

 

 

Kaynak: memurlar.net

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.