pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

A Milli Takım’da Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder kadrodan çıkartıldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2024 - 21:03, Güncelleme: 18.03.2024 - 20:29
 

A Milli Takım’da Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder kadrodan çıkartıldı

A Milli Takım’da Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder kadrodan çıkartıldı

Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maçlar için bugün İstanbul’da toplanan A Milli Futbol Takımı’nda Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartıldı.Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maçlar için bugün İstanbul’da toplanan A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Fenerbahçe’de forma giyen milli futbolculardan Cengiz Ünder sağ kasık, Ferdi Kadıoğlu ise sağ baldır bölgesindeki sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı.Bu iki oyuncunun yerlerine İskoçya’nın Rangers ekibinde görev yapan Rıdvan Yılmaz ile Corendon Alanyaspor’dan Oğuz Aydın, A Milli Takım’ın kadrosuna dahil edildi.
A Milli Takım’da Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder kadrodan çıkartıldı
Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maçlar için bugün İstanbul’da toplanan A Milli Futbol Takımı’nda Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartıldı.
Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maçlar için bugün İstanbul’da toplanan A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Fenerbahçe’de forma giyen milli futbolculardan Cengiz Ünder sağ kasık, Ferdi Kadıoğlu ise sağ baldır bölgesindeki sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı.
Bu iki oyuncunun yerlerine İskoçya’nın Rangers ekibinde görev yapan Rıdvan Yılmaz ile Corendon Alanyaspor’dan Oğuz Aydın, A Milli Takım’ın kadrosuna dahil edildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.