pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alınıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2024 - 12:03, Güncelleme: 28.03.2024 - 11:49
 

31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alınıyor

31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alınıyor

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleşen Seçim Güvenliği toplantısına katıldı.Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürünün katılımlarıyla 81 ilde eş zamanlı düzenlenen Seçim Güvenliği toplantısı Video konferans (VKS) yolu ile gerçekleşti.Toplantıda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimler sonrası yaşanacak olumsuzlukları önlemek adına konuşmasını gerçekleştirdi. Ülkenin huzurunu kaçıracak, engelleyecek ve bozacak herhangi olumsuzluklara karşı gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.
31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alınıyor
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleşen Seçim Güvenliği toplantısına katıldı.
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürünün katılımlarıyla 81 ilde eş zamanlı düzenlenen Seçim Güvenliği toplantısı Video konferans (VKS) yolu ile gerçekleşti.
Toplantıda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimler sonrası yaşanacak olumsuzlukları önlemek adına konuşmasını gerçekleştirdi. Ülkenin huzurunu kaçıracak, engelleyecek ve bozacak herhangi olumsuzluklara karşı gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.