pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Üsküdar’da doyasıya kutladılar

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 11:33, Güncelleme: 23.04.2024 - 11:02
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Üsküdar’da doyasıya kutladılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Üsküdar’da doyasıya kutladılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Üsküdar’da eğitim gören çocuklar birbirinden farklı oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.Üsküdar Özel Engin Ufuklar Anaokulunda eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birbirinden farklı etkinlikler ile kutladı. Çocuklar, yöresel oyunlar oynayarak izleyenleri eğlendirdi. Aileler ise çocukların eğlencelerini kayıt alarak anı ölümsüzleştirdi. Çocuklar tef dansı yaparak programı sonlandırdı.“Çok güzel bir gündü”Çocuğunu etkinliğe getiren Halil İbrahim Akyürek, “Öncelikle bu güzel davetleri için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok memnumuz, çocuklara çok iyi etki eden bir okul. Çok güzel bir gündü, herkesin 23 Nisan’ını kutlarım” dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Üsküdar’da doyasıya kutladılar
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Üsküdar’da eğitim gören çocuklar birbirinden farklı oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.

Üsküdar Özel Engin Ufuklar Anaokulunda eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birbirinden farklı etkinlikler ile kutladı. Çocuklar, yöresel oyunlar oynayarak izleyenleri eğlendirdi. Aileler ise çocukların eğlencelerini kayıt alarak anı ölümsüzleştirdi. Çocuklar tef dansı yaparak programı sonlandırdı.

“Çok güzel bir gündü”
Çocuğunu etkinliğe getiren Halil İbrahim Akyürek, “Öncelikle bu güzel davetleri için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok memnumuz, çocuklara çok iyi etki eden bir okul. Çok güzel bir gündü, herkesin 23 Nisan’ını kutlarım” dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.