pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

2 ay 15 gün hapis cezası ile aranıyordu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 11:00, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:57
 

2 ay 15 gün hapis cezası ile aranıyordu

2 ay 15 gün hapis cezası ile aranıyordu

Bilecik’te 2 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şüpheli şahıs yakalandı.Bilecik İlamat ve İnfaz Bürosunca; ‘Mala Zarar Verme’ suçundan 2 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şüpheli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Bilecik M tipi Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
2 ay 15 gün hapis cezası ile aranıyordu
Bilecik’te 2 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şüpheli şahıs yakalandı.
Bilecik İlamat ve İnfaz Bürosunca; ‘Mala Zarar Verme’ suçundan 2 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şüpheli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Bilecik M tipi Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.