pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular başladı

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 00:30, Güncelleme: 27.04.2024 - 00:21
 

"14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular başladı

"14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular başladı

Tarım ve Orman Bakanlığınca toprağın, suyun, tarımın ve ormanın önemine ilişkin duyarlılığı artırmak amacıyla 14’üncüsü düzenlenen ve bu yıl ilk kez uluslararası boyuta taşınan "Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması" için başvurular başladı.Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geleneksel hale gelen "Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması" bu yıl "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması" adıyla düzenleniyor.6 kategoride gerçekleştirilen yarışmanın "Tema" kategorisinin bu yılki konusu, "Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı" olarak belirlendi.Yarışmacılar; tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, üretici, çiftçi, çoban, köylü ve köy yaşamına dair faaliyetleri konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecek.Başvuruların alınmaya başladığı yarışmanın sonuçları 23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında bildirilecek. Yarışmada, 14 daldaki ödüller törenle eser sahiplerine verilecek. Yarışmada bazı eserlerin yer aldığı sergi de açılacak.Başvurular, 31 Ağustos’a kadar devam edecek.
"14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular başladı
Tarım ve Orman Bakanlığınca toprağın, suyun, tarımın ve ormanın önemine ilişkin duyarlılığı artırmak amacıyla 14’üncüsü düzenlenen ve bu yıl ilk kez uluslararası boyuta taşınan "Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması" için başvurular başladı.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geleneksel hale gelen "Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması" bu yıl "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması" adıyla düzenleniyor.
6 kategoride gerçekleştirilen yarışmanın "Tema" kategorisinin bu yılki konusu, "Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı" olarak belirlendi.
Yarışmacılar; tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, üretici, çiftçi, çoban, köylü ve köy yaşamına dair faaliyetleri konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecek.
Başvuruların alınmaya başladığı yarışmanın sonuçları 23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında bildirilecek. Yarışmada, 14 daldaki ödüller törenle eser sahiplerine verilecek. Yarışmada bazı eserlerin yer aldığı sergi de açılacak.
Başvurular, 31 Ağustos’a kadar devam edecek.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.