pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

11 kişinin yaralandığı otobüs kazasının olay yeri havadan görüntülendi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 15:02, Güncelleme: 19.04.2024 - 14:43
 

11 kişinin yaralandığı otobüs kazasının olay yeri havadan görüntülendi

11 kişinin yaralandığı otobüs kazasının olay yeri havadan görüntülendi

Kırklareli’nde Metro Turizm yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Otobüs kazası olay yeri, dron ile havadan görüntülendi.Bulgaristan’a gitmek için İstanbul’dan çıkan Metro Turizm’e ait H.K. idaresindeki Mercedes Marka X3362KC Bulgaristan plakalı yolcu otobüsü, Kavaklı Beldesi Koru mevkiinde yoldan çıkarak ağaçlık alana devrildi.Havadan görüntülendiKazanın etkisiyle sürücünün de aralarında bulunduğu 11 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.Yaralılar, gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere sevk edildi.Ekipler bir yandan kaza bölgesinde çalışmalarını sürdürürken ağaçlık alana devrilen otobüs, havadan dron ile görüntülendi.
11 kişinin yaralandığı otobüs kazasının olay yeri havadan görüntülendi
Kırklareli’nde Metro Turizm yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Otobüs kazası olay yeri, dron ile havadan görüntülendi.
Bulgaristan’a gitmek için İstanbul’dan çıkan Metro Turizm’e ait H.K. idaresindeki Mercedes Marka X3362KC Bulgaristan plakalı yolcu otobüsü, Kavaklı Beldesi Koru mevkiinde yoldan çıkarak ağaçlık alana devrildi.

Havadan görüntülendi
Kazanın etkisiyle sürücünün de aralarında bulunduğu 11 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralılar, gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere sevk edildi.
Ekipler bir yandan kaza bölgesinde çalışmalarını sürdürürken ağaçlık alana devrilen otobüs, havadan dron ile görüntülendi.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.